Belgialaiset Gent ja Genk kohtasivat myöhään torstai-iltana Eurooppa-liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa. Huuhkaja-puolustaja Jere Urosen edustama Genk kaatoi yllättäen Gentin vieraskentällä peräti 5-2.

Genkin laitapuolustajana täydet minuutit ahkeroinut suomalaispuolustaja Uronen vei Genkin ensimmäisen puoliajan lisäajalla jo 4-1-johtoon.

Genk avasi maalijuhlat Rusian Malinovskyn osumalla 21. minuutilla. Kotijoukkue tasoitti 27. minuutilla Samuel Kalun maalilla. Sen jälkeen Urosen edustama Genk iski maaleja liukuhihnalta.

Urosen lisäksi verkkoja heiluttivat Omar Colley ja Mbwana Samata.

Toisella puoliskolla Gent-hyökkääjä Kalifa Coulibaly kavensi johtoa. Kotijoukkueella oli mahdollisuus kaventaa ottelu jo 4-3:een, mutta Jeremy Berbetin rankkarin eteen venyi hienosti Genk-maalivahti Mathew Ryan.

Samata iski vielä toistamiseen, joten Genk tarttui viiden vierasmaalin myötä vahvasti jatkopaikkaan. Gent tarvitsee vieraissa lähestulkoon FC Barcelonan kaltaisen ihmeen jatkaakseen puolivälieriin.