Panathinaikosin 23-vuotias keskikenttäpelaaja Robin Lod odottaa tämän illan Turkki-ottelusta MM-karsinnoissa hyvää tulosta.

Huuhkajilla on lohkon neljästä ottelusta yksi piste, joka tuli kotona Kosovoa vastaan. Islannille, Kroatialle ja Ukrainalle tuli maalin tappiot. Lod on ollut avauksessa joka ottelussa.

– Olemme katsoneet videolta Turkkia ja tiedämme, kuinka he pelaavat. Uskon, että meidän on mahdollista saada erittäin hyvä tulos, Lod sanoo Huuhkaja TV:llä.

Turkilla on lohkossa viisi pistettä voitolla Kosovosta ja tasapeleillä Kroatian ja Ukrainan kanssa, Islannille Turkki hävisi 0-2. Lod teitää, mikä on Turkin heikko kohta.

– Heillä on paljon yksilötaitoa, mutta kollektiivinen joukkuepeli ei ole heidän vahvuutensa.

– Meidän pitää pelata yhdessä joukkueena hyvin ja olla kärsivällisiä. Emme saa tyytyä siihen, että alamme vain puolustaa, on myös hyökättävä rohkeasti, Lod sanoo.

Uusi päävalmentaja Markku Kanerva on luonut uskoa pelaajiinsa. Ottelu on Kanervan ensimmäinen näissä karsinnoissa päävalmentajana.

– Olemme saaneet Kanervan aikana hyviä voittoja ennenkin, se luo uskoa tähän.

Lodilla on tuoreessa muistissa Kreikan liigan huikea ottelu, kun Panathinaikos löi sarjakärki Olympiakosin kotonaan 1-0. Lod pelasi vartin lopusta.

– Harvoin pääsee uralla pelaamaan tuollaisia pelejä, vielä voitto kotiyleisön edessä. Se oli ihan mahtavaa, fiilikset oli kyllä todella korkealla.