Petteri Forsell oli voiton takuumies, kun Miedz Legnica kaatoi kotonaan Bytovia Bytowin maalein 2-1 Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 1. Divisioonassa. Forsell ampui pelissä kolme rankkaria, joista kaksi meni sisään.

Ensimmäisellä puoliskolla Forsell asteli ensimmäisen kerran ampumaan rankkaria, mutta epäonnistui laukauksessaan. Forsellin epäonnistuneen rankkarin myötä tauolle mentiin vastustajan johtoasemassa. Forsell otti raskaasti missatun rankkarin.

– Nollasta nostin itseni. En edes tuntenut itseäni puoliajalla. Minusta tuntui siltä, että miksi edes pelaan jalkapalloa, Forsell kertoi Iltalehdelle.

Toiselle puoliajalle tulikin päättäväinen mies. Viime kaudella Puolan 1. Divisioonan parhaaksi pelaajaksi valittu Forsell upotti kaksi rankkaria sisään ja vei Legnican voittoon. Molemmat rankkarit tulivat suomalaisen esityöstä.

Forsellin vetovastuuta rankkareissa ei kyseenalaistettu epäonnistumisen jälkeen.

– Ei siihen kukaan tullut. Otin pallon ja menin vetämään, Forsell totesi.

Legnica on sarjassa neljäntenä ja taistelee yhä tiukasti noususta Puolan pääsarjaan. Forsell johtaa sarjan maalipörssiä 12 osumallaan.

Legnicassa pelaa myös toinen suomalainen, KuPS:sta viime kauden jälkeen Puolaan siirtynyt Petteri Pennanen. Pennanen oli Bytovia Bytowia vastaan avauskokoonpanossa ja hänet otettiin vaihtoon 73. minuutilla.