Koko ammattilaisuransa AS Romaa edustaneen Francesco Tottin peliuran jatko on yhä mysteeri. 40-vuotias seuralegenda allekirjoitti viime kesänä vuoden pituisen jatkosopimuksen, mutta hänen ensi kaudestaan ei ole vielä tietoa.

Roomalaisseuran presidentti James Pallotta kertoi kuitenkin Gazzetta dello Sportille, että Tottille on tarjottu kuuden vuoden sopimusta AS Roman seurajohtajana.

– Emme ole puhuneet hänen pelaamisestaan jatkossa, mutta Francescolla on kuuden vuoden seurajohtajan sopimus valmiina pöydällä. Meidän on keskityttävä tällä hetkellä liigassa menestymiseen, ei pelaajasopimuksiin. Luotan siihen, että voimme päästä toiselle sijalle. Tämä seura kuuluu Mestarien liigaan, sanoi Pallotta sunnuntaina.

Totti kertoi jo ennen kauden alkua RomaTV:lle, että hän aloittaa seurajohtajana, kun hänen aktiiviuransa tulee päätökseen. Hän antoi silloin ymmärtää, että kuluva kausi saattaisi jäädä hänen viimeisekseen, mutta on myöhemmin vihjaillut jatkavansa uraansa myös ensi kaudella.

Totti on pelannut tällä kaudella kaikissa kilpailuissa yhteensä 20 ottelua, joista hänellä on saldona kolme maalia ja seitsemän maalisyöttöä. Iso osa esiintymisistä on tullut vaihtopenkin puolelta.

Lähde: ESPN, Football Italia