RoPS tiedotti keskiviikkona tehneensä loppukauden kestäneen sopimuksen serbitoppari Ivan Tatomirovicin, 28, kanssa.

Tatomirovic pelasi viime kaudella hopealle sijoittuneessa HJK:ssa. Ennen siirtymistään Suomeen hän pelasi Bosnian pääsarjassa voittaen Bosnian liigamestaruuden sekä cup-mestaruuden.

RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen sai vihdoin tärkeän palasen puolustukseensa. Tatomirovic tuo runsaasti kokemusta nuoreen joukkueeseen.

– Olemme satsanneet joukkueen kasaamisessa tietoisesti nuoriin lupauksiin, mutta samalla olemme koko ajan tiedostaneet, että tarvitsemme myös kokemusta erityisesti puolustuspäähän, Malinen kertoi seuran nettisivuilla.

– Vaihtoehtoja keskuspuolustajan paikalle on kartoitettu viime syksystä saakka. Halusimme kuitenkin tehdä valinnan huolella ja ajan kanssa, jotta ohilaukauksilta vältyttäisiin.

Tatomirovic ei onnistunut vakuuttamaan HJK:n seurajohtoa viime kauden aikana, mutta pelitaidoiltaan hän on selkeä vahvistus Veikkausliigaan.

– Ivanin kokemus, taito sekä johtajan ominaisuudet olivat ne syyt, miksi hän oli meille erinomainen täsmähankinta. Lisäksi hän osoitti HJK:ssa pystyvänsä pelaamaan usealla eri pelipaikalla, Malinen kehui.

Lähde: RoPS