Kato Seinäjoen Jalkapallokerhon organisaatiossa jatkuu. Torstaina selvisi, että joukkueen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä on irtisanoutunut tehtävästään.

– Pitää paikkansa. Tässä iltapäivän aluksi ilmoitin, että lähden siitä pois, Särkkä vahvistaa SuomiFutis-sivustolle.

Viime vuonna pronssille Veikkausliigassa ja Suomen cupin voittanut SJK antoi vajaat kolme viikkoa sitten potkut mestarivalmentajalleen Simo Valakarille. Pian sen jälkeen Valakarin luottomies, espanjalainen apuvalmentaja Oriol Mohedano jätti seuran omasta aloitteestaan. Alkuviikosta selvisi, että myöskään seuran joukkueenjohtaja Jarmo Tervasmäki ei jatka ”Kerhossa”

SJK:n maalivahtivalmentajana loppuvuodesta 2013 saakka toiminut Särkkä kertoo, ettei päätös syntynyt helposti.

– Erittäin vaikea päätös itselleni, erittäin vaikea. Kyllä sitä on tullut yötä päivää mietittyä mitä teen. Sydämen ääntä on pakko kuunnella – se kertoi, että tämä on minulle oikea ratkaisu ja sitä piti noudattaa. Vähän ehkä tuli sellainen tunne, että toimintaedellytykset ovat rajalliset.

– Totta kai erittäin hienoja hetkiä on koettu, menestytytty valtakunnallisesti ja päästy pelaamaan Euroopassa. Uudet stadionit ja kaikki. Erittäin hienoja kokemuksia hienojen pelaajien kanssa, Särkkä, 56, sanoo.