Kuopion Palloseura karahti ulos Suomen Cupista kotonaan Ykkösen Honkaa vastaan. Päävalmentaja Jani Honkavaara oli pettynyt mies.

Honka iski taululle tylyt 4-2-lukemat.

– Oma peli oli iso pettymys. Huonommallakin pelaamisella pitäisi pystyä parempaan lopputulokseen. Vastustajan kolme kulmamaalia muuttivat peliä moneen otteeseen. Alusta lähtien peli meni rynnimiseksi. Meillä oli kolme tilaisuutta purkaa pallo pois, 0-1 muutti peliä. Yhtään kulmamaalia meille ei ole tehty tänä talvena, nyt pitää miettiä niihin uudet kuviot, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara totesi seuran nettisivuilla.

– Me pelattiin hidasta peliä ensi jaksolla. Palloa pyöriteltiin keskialueella ja mentiin liian hitaasti eteenpäin. Tosi iso pettymys. Toiselle jaksolle me saatiin kohtuu rynnistys, sitten tuli 1-4 ja peli lässähti. Odottaisin vähän enemmän omilta pelaajilta. Honka sai pallot läpi ja tulos harmittaa. Nyt meitä koetellaan jo kauden tässä vaiheessa, entistä vahvempana meidän pitää tästä nyt nousta. Parempaan pitää ehdottomasti pystyä, valmentaja harmitteli.

– Hyvin me oli palauduttu tiistain pelistä. Jalka riitti ja loppuun asti jaksettiin painaa. Loppupainetta saatiin aikaiseksi. Oli aika outo matsi ja monta erikoistilannemaalia meni omiin.