Leicesterin kapteeni Wes Morgan oli onnellinen ja epäuskoinen, kun 2-0-voitto Sevillasta Mestarien liigan neljännesvälierissä oli ratkennut. Morgan viimeisteli hieman onnekkaasti Leicesterin voittomaalin tiistaina.

– Ennenkuulumatonta, en voi uskoa tätä todeksi. Emme odottaneet, että etenemme näin pitkälle ja täällä ollaan, Morgan sanoi ottelun jälkeen BT Sportille.

Leicester piti Sevillan nollilla kotikentällä ja teki tärkeän vierasmaalin ensimmäisessä osaottelussa, joka päättyi Sevillan 2-1-voittoon.

Upen viime kauden jälkeen Leicesterillä on ollut vaikea kausi. Seura joutui antamaan viime kaudella Valioliigan mestaruuteen johdattaneelle päävalmentajalleen Claudio Ranierille potkut, kun tulokset olivat heikkoja. Ranierin apuvalmentajana työskennellyt Craig Shakespeare on saanut Leicesterin lentoon.

– Tämän täytyy olla hienoin ilta seuran historiassa. En tiedä, tapahtuuko näin enää koskaan, mutta me teimme sen. Osoitimme, että usea ihmiset olivat väärässä. Saimme revittyä mahdottoman irti taas, Leicester-sankari hehkutti.

Lähde: Goal