Bayern Münchenin meno viime viikkoina on ollut suorastaan murhaavaa. Joukkue ei ole ainoastaan edennyt voitosta toiseen kaikilla rintamilla, vaan suorastaan murskannut vastustajan toisensa jälkeen ja tie jälleen uuteen mestaruuteen näyttäisi olevan päällystetty betonilla.

Lauantaina Bayernin vieraaksi saapuva Lukas Hradeckyn Eintracht Frankfurt puolestaan on melkoisessa syöksykierteessä. Europaikka on vielä niukasti hallussa, mutta viime kierrosten tulokset antavat aihetta todella syvään huoleen. Toki frankfurtilaisilla on ollut omat ongelmansa kokoonpanon kanssa ja nyt tilanne helpottaa ainakin hieman.

Arsenalin pudottamisesta murskalukemin Mestarien liigasta seurasi väistämättä Bayernille tietty hyvänolon tunne ja sitä Eintracht lähtee nyt käyttämään hyväkseen.

– Bayern on pelannut viime viikkoina selkeästi aiempaa paremmin ja tehnyt todella paljon maaleja – HSV:tä vastaan (8-0), Schalkea ja Kölniä vastaan (kumpikin 3-0) ja kriisissä olevaa Arsenalia vastaan, Spiegelin toimittaja Christoph Leischwitz arvioi Betsafen sivujen mukaan.

– Todellista koetinkiveä ei kuitenkaan ole ollut, ei sellaista joka olisi todella pystynyt pistämään puntariin miten vahva Bayernin puolustus tosiasiassa on.