Barcelona aikoo uudistaa ensi kesänä keskikenttäänsä kovalla kädellä.

Everything Barcan mukaan seura aikoo polttaa 185 miljoonaa euroa PSG:n Marco Verrattiin, Liverpoolin Philippe Coutinhoon ja Monacon Bernardo Silvaan.

Verratti on ollut jo pitkään Barcan tähtäimessä. Hän on kertonut aiemmin, ettei halua lähteä Pariisista, mutta on tietojen mukaan kääntänyt kelkkansa nöyryyttävän 1-6-tappion jälkeen Mestarien liigassa juuri Barcelonalle. Verratti on jo pyytänyt agenttiaan tiedustelemaan mahdollisesta siirrostaan. Verrattin hintapyyntö on 80 miljoonan euron korvilla.

Liverpoolin brassipelaaja Coutinho puolestaan saattaisi lähteä 60 miljoonalla. Hän teki tammikuussa jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa, mutta Barcelona houkuttaa häntä etenkin siksi, että Neymar on miehen sydänystävä.

22-vuotias Monacon portugalilainen keskikenttäpelaaja Bernardo Silva on yksi Euroopan halutuimpia nuoria pelaajia tällä hetkellä. Hän on pelannut loistokauden. Myös Manchester United ja Real Madrid ovat 45 miljoonan arvoisen nuorukaisen perässä.

Barcelonassa on paljon keskikenttäpelaajia, jotka eivät ole täyttäneet heihin asetettuja odotuksia. Andres Iniesta, Ivan Rakitic ja Sergio Busquets alkavat olla jo parhaat päivänsä nähneet, ja siirtynevät muualle, Andre Gomes, Denis Suarez ja Rafinha eivät ainakaan tämän kauden näytöillä pysty täyttämään heidän saappaitaan.