Napolissa, San Paolo Stadiumilla, tunnelma oli korvia huumaava, kun joukkueet astelivat Mestarien liigan tunnushymnin saattelemana kentälle. Toisen osaottelun sankariksi nousi Real Madridin toppari Sergio Ramos.

Napoli aloitti kirinsä vahvasti ensimmäisellä puoliajalla. Se tarvitsi vähintään kahden maalin voiton ja mielellään nollapelin, sillä madridilaiset veivät ensimmäisen osan 3-1 kotikentällään. Dries Mertens vei komean kuvion päätteeksi isännät johtoon jo 24. minuutilla.

Napolin prässi toimi erittäin hyvin ja Realilla oli suuria vaikeuksia pelin avaamisessa ensimmäisellä puoliskolla. Napoli ei kuitenkaan onnistunut tekemään toista osumaa ennen taukovihellystä, joka olisi noussut ottelun kannalta erittäin tärkeäksi.

Toisen puoliajan alku olikin sitten Real Madrid -kapteeni Ramosin näytös. 52. minuutilla mies puski tasoituksen kulmapotkusta ja vain viitisen minuuttia edellisestä sama kuvio toistui ja Ramos puski Napoli-puolustajan kautta Real Madridin vahvasti kiinni jatkopaikkaan.

Ramosin salamamaalit veivät Napolin kiihkeimmän taistelun pois. Loppupeli oli käytännössä pelailua ja vaarallisimmat tekopaikat siunaantuivat vierasjoukkueelle.

Alvaro Morata kaunisteli loppulukemat 3-1:een vielä lisäajalla. Real Madrid jatkaa puolivälieriin yhteismaalein 6-2.