Rovaniemen Palloseuran illan Cup-vastustajan SJK:n leirissä on kiehunut rajusti viime viikot, kun valmentaja Simo Valakari sai potkut.

RoPS:in Juha Malinen ei usko kohun haittaavan joukkuetta – pikemminkin päinvastoin.

– Olen itsekin ollut urani aikana muutamissa härdellipesäkkeissä ja tiedän, että tällainen ainoastaan yhdistää joukkuetta. Joukkue on ensimmäinen, joka unohtaa vanhat jutut, kääntää katseen tulevaan ja alkaa toimia yhdessä, Malinen sanoo RoPS:in nettisivuilla.

Malinen haluaisi omaan joukkueeseensa vielä lisävahvistuksia, mutta on tilanteeseen suht tyytyväinen.

– Vaikka meillä on edelleen huutava tarve puolustajista, niin ehdottomasti parempaan suuntaan olemme menossa. Siltä pohjalta tavoite on taas pelata astetta paremmin kuin edellisellä kerralla.

– PS Kemiltä saimme meille myönteisen tasapelin, mutta sarjakauden lähestyessä meidän on tavoiteltava voittojakin. Toivottavasti nyt näkisimme kentällä jo enemmän onnistumisia sekä yhteisiä harjoiteltuja juttuja, Malinen toivoo.

– Yleensäkin tärkeintä on se, mitä tapahtuu joukkueen sisällä, ja voin sanoa, että tässä joukkueessa on todella positiivista energiaa. Se tarttuu jopa minuunkin jokaisissa harjoituksissa ja joka ikinen kerta, kun näen tämän porukan kentällä. Nämä meidän nykyiset pelaavat ovat luonteeltaan aivan fantastisia, Malinen kehaisee.