Liverpoolin pitkäaikainen luottopuolustaja ja kapteeni Sami Hyypiä aloittaa kansainvälisen lähettilään työt ulkomaisen vedonlyöntiyhtiö Betssonin palveluksessa. Asiasta tiedotettiin maanantaina, lue lisää täältä.

Hyypiän työnkuvaan kuuluu asiantuntijatehtävät jalkapallon parissa. Luvassa on videoita ja tekstejä, joissa Hyypiä arvioi ja analysoi kansainvälistä jalkapalloa. Lisäksi Hyypiä isännöi erilaisten kisojen voittajille futismatkoja ympäri Euroopan.

– Se on minulle hieno juttu, että pääsen paikan päälle katsomaan erilaisia huippupelejä ja keskustelemaan ihmisten kanssa jalkapallosta, Hyypiä kertoo Betssonin haastattelussa.

Betssonilla Hyypiän työsopimus otettiin ilolla vastaan.

– Sami Hyypiä on upea lisä kansainväliseen asiantuntijakaartiimme. Sami on vieraillut alkuvuoden aikana maailmalla Liverpoolin legendajoukkueiden mukana, ja vastaanotto esimerkiksi Aasiassa on ollut upea

– Samia ei todellakaan ole Liverpool-fanien keskuudessa unohdettu, päinvastoin. On mahtavaa saada hänet mukaan Betssonin tiimiin, toteaa Betssonin brand manager Toni Borgsten tiedotteessa.