Leicester eteni upeasti Mestarien liigan puolivälieriin, kun se kaatoi Sevillan kotonaan 2-0 ja yhteismaaleissa 3-2. Ottelun ratkaisuksi nousi Sevilla-tähti Samir Nasrin ulosajo.

Nasrilla pimeni jo ensimmäisellä puoliskolla, jolloin hän sai typerästä tempustaan keltaisen kortin. Toisella puoliskolla Leicester-hyökkääjä Jamie Vardy sai kuumennettua ranskalaisen keskikenttäpelaajan totaalisesti.

Nasri ja Vardy puskivat toisiaan, josta Nasrille annettiin toinen keltainen kortti ja sen myötä hän joutui jättämään kentän. Myös Vardylle annettiin tilanteesta keltainen kortti.

Leicester tarrasi jatkopaikkaan kiinni jo ensimmäisellä puoliskolla, kun kapteeni Wes Morgan vei isännät johtoon, lue lisää Morganin onnekkaasta viimeistelystä tästä linkistä. Toisella puoliajalla Marc Albrighton lisäsi Leicesterin johtoa 54. minuutilla.

Sevillalle tarjottiin mahdollisuus nousta peliin mukaan 80. minuutilla, kun pallo vietiin pilkulle. Epäonnen sankariksi nousi Steven N’Zonzi, joka epäonnistui rankkarissaan, laukauksen torjui varmasti Kasper Schmeichel.

Voiton myötä Leicester jatkaa huikeaa Mestarien liiga -taivaltaan puolivälierissä. Viime kauden valioliigamestari on voittanut uuden managerinsa Craig Shakespearen alaisuudessa kaikki kolme otteluaan.