Turkin salama-alku oli liikaa Huuhkajille Antalyassa. HJK:n keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi, 22, sai A-maajoukkuedebyyttinsä.

Suomi sai otteluun surkeimman mahdollisen alun. Turkki karkasi jo 13. minuutin jälkeen kahden maalin karkumatkalle.

Cenk Tosun vei isännät yhdeksännellä minuutilla 1-0-johtoon. Vasemmalta laidalta pelattu keskitys löysi parin pompun jälkeen Tosunin, jolla oli helppo työ viimeistellä pallo maaliin.

Toinen osuma tuli kulmapotkutilanteesta, jonka Tosun jatkoi komealla puskulla maaliin. Tosun on ollu kovassa maalivireessä myös Turkin liigassa, sillä Besiktasia edustava hyökkääjä johtaa Superliigan maalipörssiä 16 osumalla.

Suomi pääsi shokkialun jälkeen paremmin peliin mukaan ja Perparim Hetemaj pääsi lähimmäksi maalia, kun hänen laukaus osui ylärimaan hieman ennen taukovihellystä.

Toisella puoliajalla ei maaleja nähty, joten ottelu päättyi Turkin 2-0-voittoon ansaitusti. Yaghoubi sai ensimmäiset peliminuutit A-maajoukkueen mukana, kun hänet vaihdettiin Sakari Mattilan tilalle 67. minuutilla.

Suomi jatkaa yhä MM-karsinnoissa ilman voittoja. Turkki otti karsintojen toisen voittonsa ja on lohkon kolmantena. Suomi on lohkossa toiseksi viimeisenä yhdellä pisteellä, joka tuli Kosovoa vastaan pelatusta tasapelistä.