Suomalaisen Laliiga.com-sivuston toimittaja Jeremias Fisk on parhaillaan kävelemässä Vuosaaresta Porvoon Tuomiokirkolle. Fisk lupasi tehdä niin sanotut ”pasirautiaiset”, jos FC Barcelona nousisi PSG:tä vastaan voittoon yhteismaaleissa.

Barca nousi kuin nousikin lopulta viime hetken maaleilla voittoon ja eteni Mestarien liigan puolivälieriin yhteismaalein 6-5. Fiskille tämä tiesi hieman pidempää kävelylenkkiä.

Viasatin kommentaattorina nykyisin työskentelevä Pasi Rautiainen lupasi vuonna 2004 kävellä Helsingistä Porvooseen, mikäli AC Milan ei päihittäisi Deportivo La Corunaa Mestarien liigan neljännesvälierässä. Milan tippui ja Rautiainen käveli Pasilasta Porvooseen.

Nyt saman tempun aikoo tehdä Fisk, joka aloitti kävelynsä tänään, keskiviikkona, noin kello 10 aamupäivällä. Googlen reittiohjeen mukaan käveltävä matka Vuosaaresta Porvoon Tuomiokirkolle on noin 40 kilometriä ja aikaa tähän menisi hakukonejätin mukaan noin kahdeksan tuntia ja kymmenen minuuttia.

Katso twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Mikko Innanen

@hiihaata

Jeremias Fisk

@MonsieurFisk
Lupasin muuten ennen ottelua, että teen rautiaiset (kävelen Helsingistä Porvooseen), jos Barca menee vielä jatkoon. #UCLfi
pidäthän lupauksesi Pasin tavoin...😛

Voit seurata Fiskin suoritusta täältä.