FF Jaro teki sen, mitä se tarvitsi lohkovoittoon lauantain Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa FC Jazzia vastaan. Jazz kaatui kotikentällä 6-1.

Jaro nousi voiton myötä lohkon kärkeen maalierolla. Kuusia maalia takoneen Jaron maaliero oli 18-4, joka oli kolme maalia parempi kuin toiseksi sijoittuneen VPS:n. VPS eteni lohkonsa toisena neljännesvälieriin.

Jaron maalijuhlat alkoivat, kun Jazzin Joonas Meura lensi suihkun puolelle suoralla punaisella kortilla heti toisen puoliajan alussa. Sen jälkeen Jaro tykitti neljä maalia.

Jaron maalintekijöinä Jazzia vastaan kunnostautuivat Georgios Katidis kahdesti, Christian Eissele myös kahdesti, Kevin Peth sekä Joakim Häggblom. Jazzin ainokaisen teki Samu-Petteri Mäkelä.

Tulos merkitsi myös sitä, että B-lohkon kolmanneksi yhdeksällä pisteellä sijoittunut SJK jatkaa neljännesvälieriin kaikkien lohkojen parhaana kolmosena.

AC Oululla oli mahdollisuus vielä nousta parhaaksi lohkokolmoseksi, mutta se olisi vaatinut KPV:tä vastaan todellisia murskalukemia, mutta kokkolalaiset ottivat 2-1-voiton ja eteni lohkonsa ykkösenä suoraan puolivälieriin. Ykkösessä pelaava KPV voitti kaikki lohkovaiheen ottelunsa.