Barcelona onnistui eilen lähes mahdottomassa tempussa, kun se voitti PSG:n kotonaan 6–1 ja nousi Mestarien liigan ensimmäisen osaottelun neljän maalin tappioasemasta jatkopaikkaan.

Ottelun viimeiset kolme tarvitsemaansa maalia Barcelona teki viimeisen seitsemän minuutin aikana. Sergi Roberto teki voittomaalin lisäajan viimeisellä minuutilla, mikä sai ottelua Viasatilla selostaneen Tuomas Virkkusen täyteen hurmostilaan.

Ensin Virkkuselta kuuluu maalin jälkeen pelkkää kiljuntaa, ja vähän ajan päästä alkaa julmettu huutaminen.

– Aaaaaaaaaaaaaaaa! Robertooooo! Ei ole totta, ei ole totta, Barcelona menee jatkoon! Ei ole totta!

Torstaina video Virkkusen selostuksesta on levinnyt maailmalla, kun urheilumediat ovat kirjoittaneet juttuja ”suomalaisselostajan sekoamisesta”.

Katso alta video Virkkusen selostuksesta. Äänenvoimakkuutta kannattaa laskea ennen videon katselua. (juttu jatkaa videon jälkeen)

Viaplay

@Viaplay_FI
Barcan 6-1-osuma + Tuomas Virkkusen reaktio = 💎! #viaplayfi #UCLfi

Esimerkiksi ESPN kirjoitti Virkkusen ”jo ennestään lohkeilevan äänen murtuvan kokonaan”, kun Roberto iski voittomaalin.

– Sen jälkeen selostajaparka todennäköisesti ei kyennyt tekemään muuta kuin kyynelehtimään, ESPN arvelee jutussaan.

– Mitä intohimoa, kuka väittää että jalkapallo on pelkkä peli, ESPN:n jutussa ylistetään Virkkusen selostusta.

Twitter-käyttäjä Waatpies taas on nähnyt sielunsa silmin Virkkusen ulvomassa Barcelonan maalia. Waatpiesiä Virkkusen huuto on muistuttanut yhdestä elokuvahistorian kuuluisasta huudosta, jossa Indiana Jones -elokuvan pahis huutaa jumalan raivosta sulaessaan.