Suomen Cupin ensimmäinen puolivälieräkarsinta pelattiin lauantaina Turussa. FC Inter kaatoi Vaasan Palloseuran maalein 2-0 ja jatkaa puolivälieriin.

Interin voittomaalin teki vasta 18-vuotias hyökkääjälupaus Benjamin Källman. Maali oli Källmanille jo kolmas tämän kauden Suomen Cupissa.

Källman otettiin kentälle toiselle puoliajalle Henri Lehtosen tilalle. Vain kuutisen minuuttia myöhemmin maaliahne hyökkääjä vei isännät johtoon.

VPS ei saanut maalia aikaiseksi muutamasta tekopaikasta huolimatta. Inter oli terävämpi viimeistelyssä ja Timo Furuholm lisäsi kotijoukkueen johtoa 75. minuutilla jo ratkaisevan tuntuiseen 2-0:aan.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty. Inter jatkaa puolivälieriin, jossa se kohtaa toisen puolivälieräkarsinnan voittajan otteluparista RoPS – SJK.