Chelsean manageri Antonio Conten mukaan kuluva kausi on todiste siitä, että rahan kuluttaminen siirtomarkkinoilla ei takaa menestystä.

Lontoolaisjoukkkue käytti viime kesänä noin 146 miljoonaa euroa neljän pelaajan hankkimiseen. Chelseaa enemmän käyttivät vain Manchester United (176 milj. euroa) ja Manchester City (205 (milj. euroa).

Chelsea majailee parhaillaan Valioliigan piikkipaikalla ja manchesteriläisjoukkueet löytyvät sarjataulukosta perätysten sijoilta 4 ja 5.

– Tällä kaudella on tärkeää ymmärtää, että eniten rahaa käyttävä joukkue ei ole aina se, joka voittaa. Jos näin olisi, tällä kaudella Valioliigan kärjessä ei olisi Chelsea, Tottenham, Arsenal tai Liverpool, sanoi Conte lehdistötilaisuudessa.

Italialaismanageri uskoo, että Manchesterin joukkueet aikovat käyttää paljon rahaa myös jatkossa.

– Olette nähneet sen ennenkin. Joka kausi he käyttävät paljon rahaa. Mutta jokaisen joukkueen on tehtävä asiat kuten he parhaaksi katsovat. En halua paneutua liikaa muiden seurojen tilanteisiin, mutta jos minulta kysytään… Se on normaalia heille. Se on oikein, että he vahvistavat joukkuettaan, jos he kokevat, että se on oikea tapa voittaa mestaruus.

Conten mukaan Chelsea käyttää ensi kesänä rahaa vain, jos sen tarvitsee.

– Minusta jokaisen joukkueen on ymmärrettävä prioriteettinsä ja yritettävä ymmärtää, mitkä heidän ongelmansa tällä hetkellä ovat ja mitä ongelmia heillä on mahdollisesti tulevaisuudessa. Sen jälkeen yritetään ratkaista tilanne.

Lähde: ESPN