Camp Noun ihme ei onnistunut toista kertaa peräkkäin. Juventus piti FC Barcelonan nollilla ja selvisi ensimmäisen osaottelun tuloksen (3-0) turvin Mestarien liigan välieriin.

Ottelu lähti jo vauhdikkaasti liikkeelle, kun Barcelonasta Juventukseen viime kesällä siirtynyt Dani Alves veti melkoisen show’n heti kättelyssä, lue lisää Alvesin tempauksesta täältä.

Juve ei lähtenyt todellakaan vain puolustamaan Barcelonaa vastaan. Ensimmäisellä puoliskolla Juventus oli aina vaarallinen, kun se sai pallonriiston, niin ylhäällä Barcan puolustuslinja pelasi.

Tauolle mentiin 0-0-lukemista. Toisella puoliajalla Barcan vyöry Juventuksen maalia kohti alkoi kasvamaan. Silti Barca sai koko pelissä lauottua vain kerran Juventuksen maalia kohti. Peräti 12 kertaa Barcelonan ratkaisuyritys meni ohi tai yli maalin.

Barcan megatähti Lionel Messikään ei ollut lähelläkään omaa tasoa. Messi sai pahannäköisen iskun päähänsä ensimmäisellä puoliskolla, eikä ”Kirppu” pystynyt ihmeisiin Juventuksen raudan lujaa puolustusta ja viimeistä lukkoa Gianluigi Buffonia vastaan.

Massimiliano Allegrin luotsaama Juventus teki todella kovan tempun, sillä Barcelona ei onnistunut maalinteossa koko otteluparissa. Viimeinen maali Juven taakse Mestarien liigassa on tehty 531 minuuttia sitten!

Juventus jatkaa komean esityksen jälkeen välieriin, jonne selvisivät myös Real Madrid, Atletico Madrid sekä AS Monaco.