Crystal Palacen manageri Sam Allardyce on tehnyt joukkueen keskiviikon vastustajalle, Tottenhamille selväksi, että laitahyökkääjä Wilfried Zaha ei ole lähdössä seurasta halvalla.

24-vuotias Zaha on pelaamassa upeaa kautta Palacessa, joka on Allardycen johdolla hinannut itsensä putoamistaistelusta keskikastin turvaan. Norsunluurannikkoa maajoukkuetasolla edustava laituri on tehnyt kuusi maalia ja antanut 11 maalisyöttöä tämän kauden Valioliigassa.

Zahalla on sopimus Palacen kanssa vuoden 2020 kesään asti, ja Allardyce toivoo, että nopean ja taitavan laitapelaajan otteita ihastellaan Selhurst Parkilla vielä pitkään.

Crystal Palace -manageri kutsui Tottenhamin hiljattain tekemää 14 miljoonan euron tarjousta Zahasta kerrassaan naurettavaksi. Vastauksena häneltä kysyttiin, olisiko 47 miljoonaa euroa lähempänä hänen omaa arviotaan.

– Jos totta puhutaan, niin tämän päivän markkinoilla vastaukseni on ”kyllä”. Toivottavasti kukaan ei kuitenkaan tarjoa sen verran, naureskeli Allardyce lehdistötilaisuudessa.

Palace-managerin mielestä olisi myös Zahan etujen mukaista, että hän pitäisi sopimuksestaan kiinni.

– Toivomme, että hän tajuaa pysytellä Palacessa ainakin lähitulevaisuudessa. Hänen tulisi olla täällä ja pelata joka viikko.

Lähde: Calciomercato