Kyseenalainen rankkarivihellys herätti HJK:n ja KuPS:n välisessä mittelössä keskustelua. HJK voitti kotikentällä KuPS:n maalein 2-0.

HJK-hyökkääjä Akseli Pelvas viimeisteli varmasti pilkulta HJK:n voittomaalin ensimmäisellä puoliajalla. Rankkarituomio oli kuitenkin vähintäänkin kyseenalainen.

Katso maali alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI! @hjkhelsinki - @KuPS1923 1-0! Suoraan lähetykseen tästä >> bit.ly/2mXyG5Y #Veikkausliiga

Alfredo Morelos haastoi rankkarialueen ulkopuolella KuPS-toppari Nikko Boxallia, joka joutui tekemään pienen rikkeen, mutta rike tapahtui rangaistusalueen ulkopuolella. Morelos kuitenkin kaatui rankkarialueen sisällä ja pallo vietiin pilkulle. KuPS:n pelaajat kritisoivat kovasti tuomiota, eikä syyttä.

Toisella puoliajalla KuPS pääsi paremmin peliin sisään, mutta ottelun hahmoksi nousi Morelos, joka viimeisteli 74. minuutilla HJK:n toisen maalin varmalla viimeistelyllä.

HJK on voittanut molemmat ottelunsa Veikkausliigassa päästämättä maaliakaan. KuPS:lle ottelu HJK:ta vastaan oli kauden ensimmäinen.