Bayern München hävisi kotonaan Real Madridille maalein 1-2 Mestarien liigan puolivälierän ensimmäisessä kohtaamisessa. Ottelun käännekohdaksi nousi Javi Martinezin hölmö punainen kortti tunnin kohdalla.

Ensimmäisellä puoliajalla Bayern oli selvästi hallitsevampi osapuoli. Arturo Vidal puski kulmapotkusta isännät johtoon. Vidal voitti suvereenisti Realin puolustaja Nachon pääpallotilanteessa, eikä Keylor Navas ehtinyt laittaa käsiä pallon eteen kunnolla.

Vidalille tarjottiin sankarin viittaa, kun mies astui pallon taakse ampumaan rankkaria. Pallo vietiin pilkulle, kun pallo osui tuomarin mukaan Real Madrid -puolustaja Daniel Carvajalin käteen, vaikka uusinnan mukaan pallo osui olkapäähän.

Vidal kuitenkin ampui pallon taivaan tuuliin ja tauolle mentiin Bayernin 1-0-johdossa.

Toiselle puoliajalle Real tuli vahvasti. Carvajal keskitti ja Cristiano Ronaldo tykitti vieraat tasoihin jo 47. minuutilla.

Noin tunnin kohdalla Martinezilla pimahti. Mies otti keltaisen kortin 58. minuutilla ja vain muutama minuutti myöhemmin Martinez katseli punaista korttia joutuen jättämään kentän.

Ylivoimalla Real Madrid pyöritti peliä ja loi tekopaikkoja. Bayernin maalivahti Manuel Neuer piti isäntien mahdollisuudet välieriin elossa upeilla torjunnoilla.

Edes Neuer ei pystynyt pitämään Bayernia tasapelissä kiinni. Ronaldo ohjasi lähietäisyydeltä Marco Asension keskityksen sisään. Maali oli Ronaldolle eurokentillä uran sadas ja portugalilaistähti nousi ensimmäisenä jalkapalloilijana historiassa sataan maaliin Uefan alaisissa europeleissä.

Real haki koko loppupelin ajan lisämaaleja, mutta enempää ei nähty, vaikka Sergio Ramos saikin pallon sisään, tilanne tuomittiin paitsioksi.

Bayernin kannalta tulos oli hyvä, sillä alivoimalla Real Madrid hallitsi suvereenisti kenttätapahtumia ja maaleja olisi voinut paremmalla viimeistelyllä tulla enemmänkin.