Monaco kohtaa Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa Dortmundin keskiviikkona Stade Louis II:lla Monacossa.

Monacon kolmessa edellisessä Mestarien liigan ottelussa on tehty yhteensä 17 maalia ja kuudessa edellisessä ottelussa on tehty aina vähintään kolme osumaa per ottelu.

– Kovia maalimääriä viime aikoina ja vieläpä Cityä ja Dortmundia vastaan. On kyllä tehnyt minuun vaikutuksen. Sellainen fiilis, että se vaan jatkuu. Voisi kuvitella, että lähtevät keskiviikkonakin tekemään lisää maaleja. Luottavat siihen, että voittavat jos menee maalintekokilpailuksi. Monaco voittaa ja voi voittaa taas aikamoisilla maalikarkeloilla, ennustaa A-maajoukkueemme entinen hyökkääjä Roni Porokara Betsafen videoennakossa.

Monaco tuntuu pelaavan täydellä sydämellä ajatuksella, että hyökkäys on paras puolustus.

– Olen lukenut jostain, että mitä enemmän maaleja ottelussa tulee, niin todennäköisyydet kasvavat, että niin sanottu parempi joukkue voittaa.

Monaco ja Dortmund päätyivät ensimmäisessä kohtaamisessa Saksassa Monacon 3-2-vierasvoittoon. Toinen osaottelu pelataan keskiviikkona klo 21.45.