SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo nimesi ”Jollen Danger Zonen” yllä näkyvässä videossa oman suosikkinsa tämän hetken parhaaksi kärkipelaajaksi.

Valinta kohdistui Borussia Dortmundin hyökkääjään Pierre-Emerick Aubameyangiin.

– Kun katsoo, miten hän maalit tekee, niin yli puolet on yhdellä tai kahdella kosketuksella pilkun ja viiden metrin välistä, Pohjanpalo sanoo.

Aubameyang, 27, on tällä kaudella tehnyt Bundesliigassa peräti 25 maalia 25 ottelussa. Eli mies on paukuttanut maali per peli tahdilla osumia. Lisäksi Dortmund-hyökkääjä on paukuttanut myös Mestarien liigassa maali per peli tahdilla, seitsemässä ottelussa on tullut seitsemän maalia.

– Viimeiset maalit, mitä häneltä vielä tulee, on tietenkin hänen nopeutensa ansiosta. Hän on uskomattoman nopea pelaaja, sen olen itsekin pariin kertaan päässyt toteamaan.

Pohjanpalo löytää myös parannettavaa Aubameyangin pelaamisesta.

– Jos nyt jotain pitäisi nostaa, niin ehkä hän on hieman laiska puolustussuuntaan, mutta jos tekee noin paljon maaleja, niin siinä saa vähän enemmän vapauksia seisoskella ylhäällä.

Katso ”Jollen Danger Zonen” tuore videojakso yltä. Tilaa myös tästä YouTube-kanava SporttiTV, niin osallistut automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa Joel Pohjanpalon pelipaidan nimikirjoituksella!

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo on SuomiFutis-sivuston tuore asiantuntija, jonka ”Jollen Danger Zone” tuo jatkossa iloa lukijoillemme kolumnien ja videoiden muodossa (uutinen).