Bayer Leverkusen hävisi Freiburgille maalein 2-1 Bundesliigan sunnuntain ottelussa. Suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo pääsi jälleen pitkästä aikaa kentälle.

Nils Petersen vei kotijoukkueen ensimmäisellä puoliskolla 1-0-johtoon. Kevin Volland toi Leverkusenin tasoihin rankkarista tunnin kohdalla.

Freiburgin voittomaalin teki 21-vuotias laitapelaaja Pascal Stenzel vasta ottelun 88. minuutilla. Pohjanpalo pääsi irti vasta lisäajalla, eikä mies ehtinyt pelata kuin minuutin verran. Pohjanpalo pääsi kerran tekopaikkaan, mutta puskuyritys suuntautui yli maalin.

Pohjanpalo ei mahtunut kahdessa Leverkusenin edellisessä ottelussa kokoonpanoon. Leverkusen on voittanut edellisestä kymmenestä ottelusta vain kaksi ja sarjasijoitus on tällä hetkellä vasta 12.