Lauantaina taistellaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella Pohjanmaan herruudesta, kun Vaasan Palloseura isännöi Seinäjoen Jalkapallokerhoa Veikkausliigassa.

SJK:n puolustaja Timo Tahvanainen pelaa jo viidettä kauttaan Seinäjoella, mitä ennen hän edusti pietarsaarelaista FF Jaroa. Pohjanmaan mittelöt ovat siis hänelle jo tuttua kauraa.

– Aina jotain ekstraa näissä otteluissa on, kun tietää kuinka isoja juttuja nämä ovat kannattajille. Tämä on iso juttu myös meille pelaajille, sillä Vepsusta on tullut meille semmoinen vastus, joka me pelaajien kanssa halutaan voittaa. Erityisesti koska se on niin iso juttu kannattajille. Ja näissä peleissä on aina enemmän katsojiakin, Tahvanainen kommentoi SJK:n sivuilla.

– Sitten vielä kun emme saaneet täysiä pisteitä keskiviikkona, niin se lisää vielä semmoista kiukkua siihen, puolustaja sanoo viitaten keskiviikon 1-1-tasapeliin FC Lahtea vastaan.

Viime kaudella SJK ja VPS kulkivat sarjataulukossa lähes rinta rinnan. SJK otti lopulta pronssia keräten neljä pistettä enemmän kuin vaasalaiset.

– Molemmat joukkueet haluavat olla kauden lopuksi kärkipäässä, joten molemmat joukkueet varmasti haluavat voittaa ja saada nopeasti lisää pisteitä. Pelit alkukaudesta ja loppukaudesta on siinä mielessä tärkeitä. Tämä on vähän kuin meidän play-offsit alkaisivat nyt.

Lähde: SJK