Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Ander Herrera uskoo, että torstaina pelattavasta ManU:n ja Manchester Cityn välisestä paikallisderbystä on odotettavissa yksi kauden kuumimmista kohtaamisista.

Manchesterin joukkueet kulkevat Valioliigan sarjataulukossa lähes rinta rinnan. Neljäntenä majaileva City on yhden pisteen edellä paikallisvastustajaansa. Molemmilla on kuusi ottelua jäljellä.

Herreran mukaan torstain ottelu saattaa ratkaista taistelun Mestarien liigan karsintaan oikeuttavasta neljännestä sijasta.

– Siitä tulee kauden paras peli. Me olemme heitä yhden pisteen jäljessä. Jos voitamme, meillä on mahdollisuus päättää kausi neljän parhaan joukossa, mutta jos he voittavat, siitä tulee erittäin vaikeaa meille, sanoi Herrera lehdistötilaisuudessa.

27-vuotias Herrera uskoo, että derbyn voittaja saa lisäintoa ja -luottamusta kauden viimeisiin otteluihin.

– Siitä tulee massiivinen peli. Jos toinen meistä voittaa sen, se joukkue ei tule häviämään paljon pelejä tai tekemään paljon virheitä sen jälkeen. Tämä ottelu on avainasemassa.

Espanjalaispelurilla on täysi luotto omiinsa paikallisottelun alla.

– Meillä on erittäin hyvä putki päällä. Kunnioitamme heitä, mutta teemme tällä hetkellä paljon hyviä asioita ja meidän pitää näyttää se torstaina.

Lähde: Goal