Milanon paikallinen on aina todella herkullinen ottelu ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät tulee siitä lauantaina taas kuuma kahina.

AC Milan ja Inter ovat herkullisesti vieläpä sarjassa perätysten sijoilla kuusi ja seitsemän.

– Tämä peli nousee massasta ja nyt ollaan isojen asioiden äärellä. Kuntopuntareita kun katselee, niin kumpikaan ei pala eikä paistu. Pelaa liian ailahtelevasti verrattuna Juveen ja Romaan. Nuoria joukkueita ja molemmilla on vielä rakennus käynnissä, toteaa valmentaja Ari Tiittanen peliyhtiö Betsafen sivuilla.

Historian saatossa Milanon paikalliset ovat olleet tasaisia ja voitot ovat niukasti AC Milanille 21-20. Kauden aiempi kohtaaminen Giuseppe Meazzalla päättyi 2-2-tasatulokseen.

– Kova derby tulee eikä punaisen kortin näkeminen olisi iso yllätys. Jos AC saa Mauron (Icardi) kuriin, Interiltä ei löydy ratkaisijaa. Toki vapaapotkut ja kulmat voivat tuottaa tilanteita, mutta pystyykö se vyöryttämään hyökkäyksiä ja luomaan Maurolle sen 3-4 paikkaa? Sitten se tekee kyllä niistä ainakin yhden.

– Sellainen kutina, että tämä peli kääntyy AC Milanille. 0-1 on tulosveikkaus. Ei välttämättä tehdä paljoa maaleja. 0-2 voi tulla, kun Inter rupeaa nostamaan hyökkäystään. Luotto on AC Milanin puolella, Tiittanen toteaa.