Olympique Lyonnaisilla on takanaan masentava viikko.

Torstaina ranskalaisjoukkue isännöi Besiktasia Eurooppa-liigassa. Ottelun alkua jouduttiin viivästyttämään 45 minuutilla, kun vierasjoukkueen fanit kävivät väkivaltaisiksi ja Lyonin kannattajat pakenivat riitapukareita kentän puolelle. Lyon näpäytti kuitenkin turkkilaisfaneja kaatamalla Besiktasin lopulta 2-1.

Seuraava ottelu oli vuorossa sunnuntaina, mutta edessä olivat entistä surkeammat tapahtumat. SC Bastian ja Lyonin välinen Ranskan liigan ottelu jouduttiin torstain tavoin aloittamaan lähes tunti tarkoitettua myöhemmin, sillä Bastian kannattajat hyökkäsivät Lyonin joukkueen kimppuun alkulämmittelyn aikana.

Ottelu jouduttiin lopulta keskeyttämään ennen toisen puoliajan alkua, kun kotijoukkue Bastian fanit kävivät Lyonin maalivahti Anthony Lopesiin käsiksi ja vierasjoukkue ilmoitti, ettei se aio enää palata kentälle.