SJK:hon viime kaudella siirtynyt andorralaispeluri Marc Vales kertoi Seinäjoen Sanomien haastattelussa ajoistaan Real Madridissa.

Vales siirtyi Real Madridin kolmosjoukkueeseen kehittymään vuonna 2012. Puolustuksessa viihtyvä Vales pääsi usein harjoittelemaan ykkösjoukkueen mukana silloisen päävalmentaja Jose Mourinhon alaisuudessa. Peliaika jäi kuitenkin vähäiseksi.

– Valmentaja sanoi, että olen hyvä pelaaja, mutta valitettavasti minulla on täällä parhaat pelaajat. Niin päätimme sopimuksen ennen aikojaan, Vales kertoi.

Andorran maajoukkueen luottopelaajiin kuuluvan Valesin markkina-arvo kuitenkin nousi Real Madridissa, mutta sitä ei miehen mukaan osattu käyttää oikealla tavalla hyödyksi.

– Meillä oli kuitenkin päässämme vähän väärä ajatus. Ajattelimme, että saisin sopimuksen Turkin, Saksan, Puolan tai Sveitsin liigaan. Samalla sain tarjouksia espanjalaisista joukkueista, mutta teimme vääriä ratkaisuja ja torjuimme ne. Siirtyminen Madridista eteenpäin olisi ollut täydellinen hetki, mutta me tuhosimme sen, SJK-toppari harmitteli.

Voit lukea Seinäjoen Sanomien tekemän haastattelun tästä linkistä.