SJK hävisi kotonaan Ilvekselle 1-2 kauden kotikentällään. Ottelu jouduttiin siirtämään puolella tunnilla lumipyryn takia, lue uutinen.

Kenttä saatin aurattua lumesta ja peli lopulta pääsi käyntiin. Lopulta ottelu saatiin pelattua kelvollisissa olosuhteissa.

Viime kaudella SJK:ssa pelannut Younes Rahimi vei vieraat pilkulta johtoon varmalla viimeistelyllä.

Hiljattain Seinäjoelle hankittu Erfan Zeneli tasoitti ottelun 53. minuutilla. Zeneli tuli vaihdosta sisään toiselle puoliajalle.

– Oli meillä paikkoja tehdä maalit, mutta Ilves teki ne tällä kertaa, Zeneli sanoi Ruudun haastattelussa.

Ilveksen voittomaalin teki kymmenisen minuuttia Zenelin osuman jälkeen Tuco, joka valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

SJK on nyt pelannut kolmesta ottelusta yhden tasapelin, yhden tappion ja yhden voiton. Ilves on voittanut yhden pelin ja pelannut yhden tasapelin.