Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on täysin sivuuttanut Barcelona-legenda Xavin taannoiset kommentit, joissa hän ehdotti lontoolaisseuran Dele Allin siirtyvän Manchester Cityyn.

Nykyään Qatarissa Al Saddissa pelaava Xavi sanoi, että kesällä saatetaan kuulla rahakkaista tarjouksista Manchesterin suunnalta, sillä Cityn manageri Pep Guardiola on Allin iso fani.

Tottenham-käskyttäjä on kuitenkin tehnyt selväksi, ettei joukkue aio luopua kesällä tähtipelaajistaan. Pochettino on itse pelannut ja valmentanut Barcelonan paikallisvastustaja Espanyolin riveissä ja hän sanoi, että Xavi puhuu ”entisenä vihollisena” aivan liikaa.

– Xavi on vaiheessa, jossa hän rakastaa puhua. Ehkäpä hän työskentelee Manchester Citylle, sanoi Pochettino vitsaillen lehdistötilaisuudessa.

– Hän pelaa Qatarissa ja hän oli Barcelonan pelaaja, hän on viholliseni. Hän yritti tuhota keskittymisemme, koska vihaa minua. Hän on Barcelonan pelaaja ja fani, tiedättehän.

Pochettino muisteli erästä Espanyolin ja Barcelonan ottelua, jossa Xavi sai hänen verensä kiehumaan.

– Muistan yhden pelin, jossa Xavi kaatui. Se ei ollut pilkun arvoinen tilanne, mutta tuomari vihelsi sen. Zlatan Ibrahimovic teki rangaistuspotkusta maalin, ja Barcelona voitti pelin. Xavi kaatui ja huusi ”pilkku!” ja se annettiin. Hidastuksista näkyi, että kukaan ei koskenut häneen.

Argentiinalaismanageri palasi vielä Tottenhamin siirtopolitiikkaan ja sanoi, että seuran ei tarvitse myydä tähtipelaajiaan ensi kesänä.

– Minulla on hyvin läheiset välit puheenjohtaja Daniel Levyn kanssa. Meillä on suunnitelmana kehittää ja me tulemme toteuttamaan sitä kauden päätyttyä. Pidämme pelaajat, jotka haluamme pitää. Puheenjohtaja sanoi minulle, ettemme tarvitse rahaa. Jos myymme joitain pelaajia, se johtuu siitä, että haluamme tehdä niin.

Lähde: Goal