Veikkausliigassa pelattiin tänään neljän ottelun kierros. Kierroksella nähtiin draamaa ja värikkäitä otteluita koko rahalla.

Helsingissä Inter oli saapunut HJK:n vieraaksi. Ottelu pelattiin todella huonoissa, kun lumisade peitti kentän kokonaan ja näkyvyys oli todella huono. HJK siirtyi ottelussa 27. minuutilla johtoon Alfredo Morelosin maalilla.

Toisella puoliajalla lunta oli kentällä sen verran paljon, että käyttöön jouduttiin ottamaan lumisiin olosuhteisiin tarkoitettu oranssi pallo. Olosuhteiden takia sekavissa merkeissä edenneessä ottelussa molemmilla oli paikkansa.

Lopulta lisäajan kolmannella minuutilla turkulaisten paluumuuttaja Timo Furuholm iski paluupallosta pelin tasoihin.

Draamaa Lahdessa

Lahdessa nähtiin myös draamaa, kun kotijoukkueelle tuomittiin kyseenalainen rangaistuspotku. Pallo pomppi vastustaja JJK:n pelaajan käteen, mutta tilanteessa näytti siltä, että osuma ei tapahtunut rangaistusalueen sisällä. FC Lahti meni tilanteesta 1-0-johtoon.

Toiselle jaksolle tuli sisuuntunut JJK ja he tasoittivat pelin heti toisen puoliajan alussa 49. minuutilla Tomi Petrescun toimesta. Ottelu päättyi näihin lukemiin.

Ilves rouhi voittoon

Tampereen Ilves kaapi voiton Kuopion vierailulta KuPSista 1-0. Voittomaalin teki Lauri Ala-Myllymäki Tucon syötöstä.

Kotijoukkue KuPS oli tilastojen valossa ottelun hallitseva osapuoli. Maalintekoyritykset merkittiin heille 13-5.

Kierroksella eniten maaleja nähtiin Lapin derbyssä, kun RoPS ja PS Kemi kohtasivat. Kemi siirtyi ottelun alussa johtoon, mutta kotijoukkue RoPS tasoitti rangaistuspotkusta 44. minuutilla.

Toisella puoliajalla kotijoukkue meni menojaan Simo Roihan ja Emeka Friday Ezen maaleilla. RoPS voitti ottelun 3-1.