Bayern München on päättänyt alkavan siirtoajan tavoitehankinnoistaan, vahvisti seuran toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge.

Jälleen Saksan Bundesliigan mestariksi kruunattu Bayern solmi kaksi pelaajakauppaa jo kauden aikana. Saksan maajoukkuepelaajat Sebastian Rudy ja Niklas Süle liittyvät müncheniläisten vahvuuteen Hoffenheimista kauden päätyttyä.

– Olemme jo keskustelleet siirtosuunnitelmastamme Carlon (päävalmentaja Ancelotti) kanssa ja päättäneet tavoitehankinnoistamme. Ensi kaudella meillä on kasassa joukkue, joka on jälleen enemmän kuin kykeneväinen taistelemaan mestaruuksista, ilmoitti Rummenigge lehdistötilaisuudessa.

Bayern on jo pitkään ollut kiinnostunut Schalken keskikenttäpelaajasta Leon Goretzkasta, mutta Schalke on varoittanut müncheniläisiä tavoittelemasta 22-vuotiasta kultakimpalettaan. Myös Arsenalin Alexis Sanchez on ollut viime aikoina vahvasti yhdistettynä Saksan mestarijoukkueeseen.

– Meidän täytyy tehdä päätöksiä henkilöstömme suhteen. Aktiivisuus siirtomarkkinoilla alkaa nyt. Süle on esiintynyt erittäin hyvin viimeisen puolen vuoden aikana ja hänet on kutsuttu Saksan maajoukkueeseen mukaan. Hän on pelaaja, joka tuo meille positiivisen panoksen tulevaisuudessa.

Lähde: Goal