FC Inter kertoi perjantaina tehneensä pelaajasopimuksen hyökkääjä Macoumba Kandjin, 31, kanssa. Sopimus on voimassa heinäkuun loppuun saakka.

– Olen halunnut Macin tänne jo pidempään. Tietysti pelaamattomuus on aina pieni kysymysmerkki, mutta lyhyellä sopimuksella annamme hänelle mahdollisuuden todistaa osaamisensa ja kuntonsa ilman suurta riskiä. Se kertoo myös hänen asenteestaan, että hän haluaa tulla tuollaisella sopimuksella näyttämään taitonsa, päävalmentaja Shefki Kuqi kertoo tiedotteessa.

Kandji harjoitteli tällä viikolla Interin kanssa ja tuo Interin jo ennestään vahvaan hyökkäysosastoon lisää ruutia. Päävalmentaja Kuqilla onkin tiukka tilanne pitää kaikki hyökkääjät tyytyväisinä peliajan suhteen.

Kandjin lisäksi Interin hyökkäyksestä löytyvät muun muassa maalipörssin jaetulla kärkisijalla oleva Njazi Kuqi sekä kaksi maalia tehnyt Timo Furuholm.

Kandji on suomalaisille tuttu HJK:n paidasta, jossa hän teki kaudella 2014 kuusi maalia Veikkausliigassa. Lisäksi Kandji oli isossa roolissa viemässä HJK:ta Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Lähde: FC Inter