Juan Matan, 29, mukaan Manchesterin Unitedin on saatava johdonmukaisuuttaa peliinsä, mikäli se aikoo tosissaan kilpailla ensi kaudella Valioliigan mestaruudesta.

Manageri Jose Mourinho toi ensimmäisellä kaudellaan kolme pokaalia Unitedin palkintokaappiin, kun ManU voitti Community Shieldin, liigacupin ja Eurooppa-liigan.

Englannin pääsarjassa manchesterilaiset jäivät kuitenkin vasta kuudenneksi.

Matan mielestä ManU:n tasoisen seuran on pyrittävä ylivaltaan kotimaan kilpailuissa. Hän on kuitenkin tyytyväinen tämän kauden kehityksestä.

– Voitimme Community Shieldin heti pre-seasonin jälkeen, me nostelimme liigacupin pokaalia Lontoossa minulle erittäin tärkeässä pelissä, ja sitten oli tietysti (Eurooppa-liigan) finaali Ruotsissa, kirjoitti Mata blogiinsa.

– Olemme kuitenkin tietoisia, että meiltä puuttui Valioliigassa johdonmukaisuutta ja tehokkuutta, mikä esti meitä taistelemasta mestaruudesta.

– Haluan tietysti enemmän, mutta olen iloinen ja ylpeä siitä, mitä olemme saaneet aikaiseksi. Ensi kaudella pelaamme Mestarien liigassa, minkä tämä seuran ansaitsee. Siellä me kaikki haluamme olla.