Uutisoimme eilen, miten Rovaniemen Palloseuran päävalmentaja Juha Malinen kertoi peluuttaneensa lauantaina puolikuntoisia pelaajia ottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan.

Malinen kertoi pelin lehdistötilaisuudessa, että Eetu Muinonen sairastui ottelun alla vatsatautiin, mutta pelasi ottelussa lääkityksen ja sisun voimalla. RoPS-käskyttäjä peluutti ottelussa myös rovaniemeläisten tähtipelaajaa Robert Tayloria, joka ei ollut lääkärin mukaan vielä pelikunnossa. Malinen myönsi avoimesti, että hän laittoi Taylorin kentälle ”vähän lääkärin neuvoja vastaan”.

Toimittajamme kirjoitti aiheesta myös kommentin, jossa ihmeteltiin Malisen tapaa tuoda pelaajien puolikuntoisuus esiin. Kommentti tuotiin myös Malisen tietoisuuteen Twitterissä, jossa hän päätti vastata selitystä vaativille.

– Missä järki jutun kirjoittaja ja kritisoijat? Eetulla oli vatsa sekaisin ja lääkäri antoi lääkkeen, kirjoitti RoPS-valmentaja.

Support

@support_IDs
Missä järki jutun kirjoittaja ja kritisoijat?Eetulla oli vatsa sekaisin ja lääkäri antoi lääkkeen.

Tero Nurmi

@teronurmi
Ensin Kemi, nyt Rovaniemi. Missä järki @jumalin? #veikkausliiga

Malista käskettiin kuuntelemaan omat kommenttinsa Taylorin peluuttamisesta uudelleen, mihin hän vastasi:

– #heh @Taylor_T_Robert oli suositus max 10′ keskiviikkona ja nyt 15′. Nostan kädet ylös:meni 16 minuuttia ja lisäaika, sanoi Malinen viitaten Taylorin peliminuutteihin menneellä viikolla.

Support

@support_IDs
#heh @Taylor_T_Robert oli suositus max 10' keskiviikkona ja nyt 15'. Nostan kädet ylös:meni 16 minuuttia ja lisäaika

Tero Nurmi

@teronurmi
Kuuntele nyt youtubesta omat puheesi. Sanoit Taylorista että peluutitte vastoin lääkärin ohjeita.

Lauantaina Taylor tuli kentälle, kun ottelua oli takana 74 minuuttia. Keskiviikon JJK-ottelussa Taylor vaihdettiin kentälle, kun peliä oli tahkottu 82 minuuttia.