La ligan kausikorttien hinnat ovat suhteellisen edullisia sarjan jalkapallon tasoon nähden. Jotkut seurat kuitenkin antavat rahoille paremmin vastinetta kuin toiset.

Halvin kausikortti Atletico Madridin kotiareenalle maksoi 325 euroa, joka on kallein edullisen kategorian kortti Espanjan pääsarjassa. Hieman yllättäen Barcelonalta löytyy halvin kausikortti hintaan 132 euroa.

Ei ole mikään yllätys, että Camp Noulla saa parhaiten rahoilleen vastinetta. Barca ”veloitti” menneellä kaudella vain noin 2,1 euroa maalia kohden katsojilta, joilla oli edullisimman kategorian kausikortti.

Voitot katalonialaiskatsojille maksoivat 8,8 euroa kappale. Hinta oli ylivoimaisesti alhaisin, sillä seuraavana listalla on Villarreal, jonka voitot maksoivat yksittäiselle katsojalle jo 13,6 euroa. Real Madrid –fanikin sai maksaa 15,9 euroa kotivoitosta.

Atletico Madrid, Real Sociedad, Alaves ja Eibar antoivat rahoille vastineena yllättävän paljon voittoja tehtyihin maalimääriin nähden.

Eniten voitosta kausikorttien muodossa saivat maksaa Osasunan fanit. Joukkue nappasi kolme pistettä kotiareenallaan vain kahdesti ja kausikortti heidän peleihinsä irtosi 245 eurolla.

Lähde: Marca