Torstaina FF Jaro ja FC Honka tasasivat pisteet Ykkösen ottelussa maalein 1-1. Ihmetystä herätti Pietarsaaren keskuskentän kunto, joka oli luvalla sanottuna surkea.

Nurmi ei totisesti ollut vielä ehtinyt vihertämään, sillä kentän pääväri oli ruskea. Katso kuva kentästä alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Antti Koivukangas

@koivukangas
Kevättä ilmassa. @FFJaro vs @FCHonka #ykkönen

Ihmetystä herätti nimenomaan se, että vieressä olisi myös ollut käytössä tekonurmikenttä. Hongan puolustaja Ilari Äijälä ihmettelikin tätä Twitterissä:

– Näin. Pihapelipäivä oli tänään myös Miesten Ykkösessä. Luonnonnurmi yleensä paras, mutta ei tänään. Vieressä ok tekonurmi. #justsaying #awaydays

Myös Hongan puolustaja Tommi Saarinen harmitteli ottelun jälkeen kentän kuntoa.

– Kenttä oli todella vaikea, eikä tukenut täysin meidän pelitapaamme. Ei voi laittaa täysin kentän piikkiin, mutta tiesimme että tänään tulee paljon suunnanmuutoksia. Yllättävän hyvin saimme silti tuollakin kentällä liikuteltua palloa, Saarinen sanoi Jaron nettisivuilla.

Lue Äijälän twiitti alta, jos et näe, voit lukea sen täältä.

Ilari Äijälä

@ilariaijala
Näin. @Pihapelipaiva oli tänään myös @MiestenYkkonen Luonnonnurmi yleensä paras, mut ei tänään. Vieressä ok tekonurmi. #justsaying #awaydays