AC Milan on italialaislähteiden mukaan päässyt Atalantan kanssa yhteisymmärrykseen keskikenttäpelaaja Franck Kessien siirrosta milanolaisseuraan. Asiasta uutisoivat Goal ja Sky Sport Italian jalkapallotoimittaja Gianluca Di Marzio kotisivuillaan.

Kessien siirtohinnaksi on sovittu 28 miljoonaa euroa ja hän allekirjoittaa viiden vuoden sopimuksen, joka tuo hänelle 2,5 miljoonaa euroa vuodessa.

Milan ei ole ainoa seura, joka on ollut Kessien perässä tällä kaudella. 20-vuotiasta norsunluurannikkolaista on huhuttu muun muassa Valioliigaan, ja helmikuussa hän kertoi haaveilevansa Manchester Unitedissa pelaamisesta.

Kessien agentti George Atangana luetteli huhtikuussa kiinnostuneiksi seuroiksi muun muassa Manchester Cityn, Liverpoolin ja Arsenalin, mutta sanoi tuolloin, että AS Roma oli lähimpänä diiliä superlupauksen kanssa.

– Franck on hyvin lähellä ja hyvin kaukana siirtymistä. Minun on myönnettävä, että Romalla on etulyöntiasema, mutta emme ole lyöneet kauppoja lukkoon, koska moni muukin huippuseura on soitellut ja osoittanut kiinnostusta, kertoi Atangana Rai Sportille.

Milanin uskotaan lyöneen Roman tarjouksen paremmalla maksusuunnitelmalla ja palkkaehdotuksella.

Kessie on säkenöinyt tällä kaudella Serie A:n yllätysjoukkueen keskikentällä. Hän on pelannut Atalantan paidassa 28 sarjapeliä, joissa hän on onnistunut maalinteossa yhteensä kuudesti. Maalisyöttöjä hänelle on kertynyt neljä kappaletta.