© Kuva: Getty Images

Lehti: Barcelonan megatähti avautui läheisilleen – toivoi valinneensa Real Madridin!

FC Barcelonan megatähti Neymar ei ole ollut tyytyväinen Barcan tämän kauden menestykseen.

Don Balon -lehden mukaan Neymar olisi sanonut läheisille ystävilleen, että hän toivoisi valinneensa Real Madridin mielummin kuin Barcelonan. Neymar siirtyi Barcelonaan vuonna 2013 ja hän on kuulunut Barcassa avainpelaajiin siitä asti.

Tällä kaudella Neymar on kunnostautunut enempi maalien syöttäjänä. La Ligassa brassitähti on tehnyt 13 maalia ja syöttänyt kymmenen maalia.

Neymar on ollut myös siirtohuhujen kohteena. Muun muassa Manchesterin seurat ovat olleet kiinnostuneita Neymarin otteista, mutta megasiirto on vielä kaukana toteutumisesta.

Niin tai näin, Neymarin mahdolliset kommentit kertovat varmasti turhautumisesta Barcan tämän kauden menestykseen.

Lähde: Calcio Mercato

 • Apo Elo

  Eiköhän kyse ole siitä, että barcassa kaikkien pitää palvoa ja palvella messiä ja tästä luotua kuplaa… Neymarin silmät ovat vihdoin avautuneet. Neymarhan on parempi futaaja kuin messi.

  • Kristian Sivonen

   Aapo,otahan lääkkeet ja tilaa vaikka paremmat silmälasit.Messi on kingi,pelitaidoiltaan kukaan ei yllä hänen tasolle.

   • Apo Elo

    Monikin yltää ja parempaankin. Yksistään barcassa on Neymar kuin Suarez parempia, mutta joutuvat passaan messiä.

 • Kristian Sivonen

  Messi alkaa lähestyä jo 600 maalia vielä tämän vuoden puolella.Ei hassumpi saavutus,kun ajatellaan että antanut namusyöttöjä Suarezin ja Neymarin maaleihin.Olisi voinut itse myöskin laittaa pallon verkkoon,syöttöjen sijaan.Ei todellakaan itsekäs eikä varsinkaan kupla.Tietyt ihmiset ovat vain kateellisia.