Hiljattain vasta 18 vuotta täyttänyt AC Milanin maalivahti Gianluigi Donnarumma on suurseurojen tiukassa tarkkailussa. Clacio Mercaton mukaan Donnarumman vanhemmilla ja superagentti Mino Raiolalla on erimielisyyksiä jatkosuunnitelmista.

Donnarumma ei ole vielä tehnyt uutta jatkosopimusta Milanin kanssa. Nykyinen sopimus on voimassa kesäkuuhun 2018 saakka, mutta seura on jo pidemmän aikaan yrittänyt sorvata uutta jatkosopimusta.

Lehti väittää, että Donnarumman agentti Raiola ei ole kiirehtinyt jatkosopimuksen neuvotteluissa, sillä hän haluaisi nostaa suojattinsa palkkaa entisestään.

Milan on tarjonnut lehtitietojen mukaan Donnarummalle jatkosopimusta, joka toisi hänelle 3,2 miljoonaa euroa vuodessa, jonka lisäksi nuoresta maalivahdista tehtäisiin Milanin kapteeni jo ensi kaudella. Raiola haluaa suojatilleen neljän miljoonan euron vuosipalkan.

Lisäksi Raiola haluaa nähdä suurseurojen tarjoukset ensi kesänä supertähdestä. Calcio Mercaton mukaan Donnarumman vanhemmat haluaisivat poikansa tekevän jatkosopimuksen lempiseuransa AC Milanin kanssa mahdollisimman nopeasti.

Donnarummasta ovat olleet kiinnostuneita muun muassa Juventus, Real Madrid ja Manchester United.