Barcelona piti mestaruushaaveensa elossa La ligassa voittamalla Villarealin ylivoimaiseen tyyliin 4-1.

Lionel Messistä tuli ottelussa ensimmäinen Euroopan viidessä suurimmassa sarjassa pelaava pelaaja, joka on tehnyt 50 maalia tällä kaudella. 50. maali tuli ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla. Kirppu teki ottelussa vielä toisenkin maalin rangaistuspotkusta, joka tuli todella viileällä tavalla. Maalin voit katsoa Viasatsportin sivuilta tästä.

Tilannetta edelsi Barcelonan toisen supertähden Neymarin huikea yksilösuoritus, johon harva maailmassa pystyy. Brasilialainen oli pallon kanssa hyökkäyspäätyrajalla ja hän ohitti Villarealin puolustajan yhdellä todella näyttävällä pallon nostolla. Tilanne nähtävissä Messin maalivideolla.

Barcelona on tällä hetkellä tasapisteissä Real Madridin kanssa La ligan kärkipaikalla. Katalaanit ovat kuitenkin pelanneet yhden ottelun madridilaisia enemmän.