Teemu Pukin ja Paulus Arajuuren edustama Bröndby joutui pettymään Tanskan cupin finaalissa. FC Kööpenhamina oli parempi maalein 3-1. Kuluva kausi on silti ollut Pukille menestys.

Ottelun kaikki maalit nähtiin toisella puoliajalla. Pukki toi Bröndbyn 1-1-tasoihin reilun tunnin kohdalla. Arajuuri istui koko ottelun vaihtopenkillä.

Kööpenhamina meni kuitenkin menojaan ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella.

Federeico Santander teki ottelun voittomaalin 83. minuutilla ja Andreas Cornelius viimeisteli loppulukemat illan toisella osumallaan vain pari minuuttia edellisestä.

Pukille maali oli kaikki kilpailut mukaan lukien jo kauden 28. Pukki on tehnyt jatkosarjassa kolme maalia ja pääsarjassa 16 osumaa. Suomalaishyökkääjällä on yhä mahdollisuus voittaa Tanskan maalipörssi, mutta se vaatii päätöskierroksella useampaa onnistumista. Pukki on maalipörssissä toisena ja hänen edellään on Marcus Ingvartsen, joka on tehnyt kolme maalia suomalaista enemmän.

Bröndby tulee sijoittumaan Tanskan liigassa toiseksi, kun viikonloppuna pelataan kauden päätöskierros. Ensi kaudella Bröndby karsii Eurooppa-liigaan.