JJK otti kauden avausvoiton kaatamalla Ilveksen kotonaan maalein 3-1. Avausvoitto maistui JJK-leirissä makealta.

Kotijoukkue pelasi erittäin hyvän ensimmäisen puoliajan ja esitti kauden parasta jalkapalloa. Severi Vielma vei isännät johtoon jo 11. minuutilla.

Viime kaudella tuhoisaa jälkeä Ykkösessä JJK:n paidassa tehnyt Gael Etock osoitti vaarallisuutensa puolen tunnin kohdalla. Kamerunilaishyökkääjä otti vaikean keskityspallon haltuun ja viimeisteli komeasti maalin.

Toisella puoliajalla Ilves otti pelin hallinnan ja kavensi rangaistuspotkulta ottelun 84. minuutilla. Kiri ei kuitenkaan riittänyt, ja Etock viimeisteli loppulukemat läpiajosta.

JJK:n keskikentällä koko pelin raatanut Patrick Poutiainen oli onnellinen mies Ruudun haastattelussa ottelun jälkeen.

– Huikeat fiilikset. Nyt oli meidän vuoro ottaa kolme pistettä ja ihan ansaitusti. Hyvin ollaan tehty töitä ja vihdoin saatiin palkinto, Poutiainen fiilisteli.