Wayne Rooney sai raikuvat aplodit Manchester United -kannattajilta viime sunnuntaina viimeisessä tämän kauden Valioliigan kotiottelussa Crystal Palacea vastaan, kun hän tuli vaihtoon ottelun loppuhetkillä.

Useat lähteet uskovat, että voitto Crystal Palacesta jäi Rooneyn viimeiseksi esiintymiseksi Old Traffordilla ManU-paidassa. United kohtaa vielä Eurooppa-liigan finaalissa Ajaxin Tukholmassa. Entinen ManU-pelaaja Phil Neville ei usko, että Rooney saa finaalissa peliaikaa kovinkaan paljon.

– Hän haluaa pelata isoissa peleissä, ja mitä tulee keskiviikkoon (finaali Ajaxia vastaan), olisin yllättynyt, jos hän olisi avauskokoonpanossa. Neville sanoi Sky Sportsille.

Rooneyn aikakausi Unitedissa on Nevillen mukaan tulossa päätökseensä.

– Näyttäisi siltä, että hän on tulossa aikansa loppuun Manchester Unitedissa. Saat merkkejä siitä, että olisi aika lähteä, ja ehkä nyt on aika lähteä.

– Sitä toivoisi (ettei hän lähtisi), mutta kun katsoo miten kausi on mennyt joulun jälkeen, ei hän ole ollut mukana niin paljon kuin hän ehkä haluaisi, Neville mietti.

Rooney on huhujen mukaan ollut lähtöaikeissa Kiinaan. Lisäksi yhtenä vaihtoehtona on nähty Rooneyn entinen seura Everton. Ainakin tällä hetkellä jatko Unitedissa näyttää epävarmalta.

– Jos hän haluaa pelaa vielä korkealla tasolla viikosta toiseen ja kuulua avauskokoonpanon pelaajaksi, silloin hänen pitäisi ehkä pelata jalkapalloa jossain muussa seurassa, Neville sanoi.

Neville ja Rooney ehtivät pelata yhden kauden ajan yhdessä Unitedissa kaudella 2004-05, jonka jälkeen Neville myytiin Evertoniin.

Lähde: Goal