Portugali voitti isäntämaa Venäjän Confederations Cupissa lukemin 1-0.

Portugalin ainokaisen teki – kukas muukaan – kuin Real Madridin supertähti Cristiano Ronaldo. Ronaldo jatkoi päällään Raphael Guerreiron tarkan keskityksen maaliin jo kahdeksannella minuutilla.

Portugalilla oli useampia tekopaikkoja lisätä johtoa, mutta enempää ei ottelussa maaleja nähty. Myös Ronaldo pääsi puskemaan hyvältä paikalta toisella puoliajalla, mutta pusku meni selvästi ohi maalin.

Venäjä sai jonkinlaisen kirin aikaiseksi, mutta hyvät tekopaikat uupuivat. Venäjä jätti itsestään melko vaisun kuvan hallitsevaa Euroopan mestaria vastaan.

Venäjä voitti avausottelussa Uuden-Seelannin maalein 2-0. Portugali johtaa A-lohkoa neljällä pisteellä. Avausottelussa Portugali pelasi Meksikon kanssa 2-2-tasapelin.