FC Barcelonan entinen seurapresidentti Joan Laporta kertoi Marcalle, että David Beckham oli lähellä siirtyä Barcelonaan.

Lopulta Beckham siirtyi Manchester Unitedista Real Madridiin vuonna 2003, mutta Laportan mukaan neuvottelut olivat jo pitkällä Englannin maajoukkuemiehen kanssa.

– Valinta piti tehdä Beckhamin, Ronaldinhon ja Thierry Henryn väliltä. United kertoi meille, että he suostuisivat myymään hänet meille, jos voittaisimme presidentinvaalit, mutta meillä ei ollut silloin vataa, Laporta kertoi.

Barcelona oli jo käynyt neuvotteluja ManU:n kanssa, mutta siirto jäi lopulta toteutumatta.

– Hei käyttivät meitä hyväksi ja lopulta hän (Beckham) meni Madridiin. Tapasimme Heathrown lentokentällä ja allekirjoitimme dokumentin, jossa sanottiin, että he myisivät hänet meille, jos pääsisimme yhteisymmärrykseen agentin kanssa.

– Lopulta emme kuitenkaan onnistuneet siinä. Menimme Nizzaan hänen luokseen ja hän sanoi pohtivansa päätöstä. Lopulta kyllästyimme odottamaan, ja hankimme Ronaldinhon sen sijaan, Laporta paljasti.

Huono ei ollut Ronaldinhonkaan hankinta, sillä mies nousi Barcelonassa todella arvokkaaksi pelaajaksi ja jätti jälkensä jokaisen Barca-fanin sydämeen.